homeQaisyFacebooktwitterAsk fm
Confuse.



 



Hi awak. Hmm saya kenal awak dah lama kan? Tapi saya tak ingat bila. Time awak tegur saya tu, memang saya dah rasa selesa dengan awak. Then lepas beberapa bulan, saya pelik kenapa saya tak nampak awak dekat timeline saya dah. Saya cuba search twitter awak, tapi tak ada. Then, saya give up nak cari sebab memang tak jumpa. 

Dah berkurun tak nampak awak dekat timeline, then suatu hari tu kawan saya retweet gambar yang awak upload. Awak tahu tak, time saya retweet gambar Allah dan Muhammad yang awak upload tu, saya terbuka profile awak, dan awak tahu apa perasaan saya masa tu? Saya seronok sangat. Then selepas saya tengok semua gambar awak, caption lain dari yang dulu. Then, saya pun follow je, malas nak cakap banyak. After that awak follow back then cakap “Thanks”. Saya cuba tanya awak, awak ingat saya tak. Then awak cakap awak pun nak tanya soalan yang sama.  Haha whatta nice day for me! 

Alhamdulillah, itu awak. Actually, petang tu saya malas nak online. Tapi disebabkan jodoh maybe, saya online jugak dan Allah temukan kita balik. Haha saya gurau je. Tapi, awak cuba renung-renungkan, disebabkan gambar Allah dan Muhammad tu, saya jumpa awak balik. Haaa apa namanya tu? Hekhek gurau je. Awak, saya sukakan awak. Tapi, tadi saya terbaca tweet awak dengan kawan awak, rupa-rupanya awak dah ada girlfriend. 

Saya langsung tak sangka awak. Kalau saya tahu dari dulu yang awak dah berpunya, saya tak tunggu awak sampai harini. Saya keliru lah awak, saya kena tunggu awak lagi atau move on? Saya sayangkan awak tapi awak dah ada girlfriend. Hmm I don’t know how to solve this problem.  Lupakan? Teruskan? Lupakan? Teruskan?! Entah lah, tension ah fikir. Okay la, that's all, bye assalamualaikum.
POSTED BY Najwa ON Monday, October 22, 2012 @ 6:13 AM
back | all rights reserved desiree 2012 | forth