homeQaisyFacebooktwitterAsk fm
Monkey love.

Assalamualaikum. 
Wuu almost 1 year tak update, rasa awkward nak hapdet hahaha.
Hello my diary! How are you? I miss you haha ceh. 
Saya tak mengadu kat sini bukan bermakna saya lupakan awak wahai diari, I've a lot of problem but now I'm 16 isn't? So why not I try to solve my problem without you kan? Haha mcm selfish je kahkah. Sorry sayang wuu jet jet sweet jap. Wait! Diari? Mcm ye ye je. Hm saya ada masalah ni hikhik. 

Before that, 
please eh lupakan jap masalah kita, 
I means dendam awak sebab saya ignore awak selama ni haha. 
Jangan ah cakap saya ni bagai habis sepah madu dibuang, erm something wrong there I guess? Haha forget it. Hm jangan cakap camtu tau tau wek macam menyampah pulak hahaha. Sayang, awak ingat tak si.... wait! Sayang? Euu hahaha ok ok kita serious. Awak, awak ingat tak si N yang saya pernah ceritakan pada suatu ketika dahulu? Jap, saya rasa macam sedikit P.Ramlee bila cakap camtu haha lol. Ok serious! Promise this time kita serious! Hehehehehehehe panjangnya hehe dia. Hahaha lol ok. Erm macam sengal plak aku ni kan hm stress ekceli. Woi, apa aku merepek ni? Hm ok serious. 

Erm si N tu, 
saya dah ignore dia dah, 
almost 1 year jugak saya tak cakap dengan dia, percayalah. 
Saya bukannya apa, saya malas je nak cakap dengan awak, sebab tu taknak cari masalah hahahaha ok ok gurau, janganlah merajuk. One day, dia mention saya dekat twitter cakap lama tak chit chat la bagai. Saya pun ingat kawan je. Then start haritu, kami dah macam rapat balik. Inbox di fb then borak borak borak borak borak borak punyalah banyak borak borak borak borak saya ni kan awak? Haha saya tak boleh serious lah dengan awak. Awak comel sangat hehehe. Ok ok serious. After that, dia mintak wechat id saya, saya memang dapat rasa kami akan bertambah rapat kalau di wechat. And guess what?! Erm betul teka tekian saya selama ini ermm kami rapat. Then boleh pulak gurau gurau macam suami isteri. Saya layan gurauan dia. 

Ya, 
saya yang harus dipersalahkan sebenarnya. 
Perasaan kawan dah bertukar sayang. 
Cinta lama berputik kembali bak kata orang, walaupun saya tau dia dah ada seseorang. 
Saya baru je sedar 2 3 hari lepas, saya dah start ignore dia. Dan.. dia pun dah sedar. Dia inbox saya dekat fb, dia cakap saya dah start ignore dia then terus dia byebye-kan saya? Sampai hati dia. Hahaha sebenarnya saya tak kesah pun sebab saya memang nak lupakan dia. Bagus la kalau dia sedar kan? Kahkah. Don't worry dear, I know that I have to move on. This is puppy love isn't? Sekarang, saya ada 1 masalah yang harus awak selesaikan. Ermm kenapa cinta monyet in English is puppy love? Saya musykil. Adakah monyet bila dihantar ke London, tranform jadi anak tetttttttt *siaran tamat* bye! Hehe.
POSTED BY Najwa ON Sunday, November 10, 2013 @ 3:26 AM
back | all rights reserved desiree 2012